Din WordPress hjemmeside skal være responsiv

Hvis du har en WordPress hjemmeside eller overvejer at oprette en, så læs med i indlægget her. Der er nemlig gode tips at hente hvis du vil have høj trafik til din side.

Sådan optimerer du din WordPress hjemmeside

Med en WordPress hjemmeside er det essentielt at du tager de tiltag der kræves for at optimere den bedst muligt. I hvert fald hvis du ønsker trafik til din hjemmeside, og det er jo altså målet for mange os. Mange virksomheder bruger hjemmesider til at sælge deres produkter eller services eller til at have en blog med information. Det samme gør en del private. Det er ikke nok bare at have oprettet en side – der skal også gøres opmærksom på den. Det kan der gøres på flere måder.

Én ting er at du kan sørge for at sprede budskabet om din WordPress hjemmeside via linkdeling på diverse sociale og online medier. Det der dog også er vigtigt for din sides synlighed er SEO. En høj SEO optimering af din side, er essentielt, for at den bliver fundet i søgemaskiner som f.eks. Google. Hvis din viden inden for SEO ikke er stor, så kan det godt betale sig at læse lidt op på nogle ting, men hvis du vil være sikker på at optimere din side mest muligt, er et professionelt firma en god investering.

Gør din side brugervenlig og attraktiv

Selvfølgelig er det enormt vigtigt at din WordPress hjemmeside kan findes online blandt de mange andre sider der findes. Det er nemlig det som gør at folk klikker ind på netop din side. Når så først de klikker ind på din side, er der andre ting du også skal tænke på. Er din side brugervenlig og nem at navigere rundt på? Er der et søgefelt, så de besøgende nemt kan finde det de leder efter? Sådanne ting skal der tages højde for, ligesom der også skal tænkes over hvordan din side ser ud når man besøger den fra henholdsvis computer, tablet og smartphone.

Hvis din WordPress hjemmeside ser fin ud på computeren, men ikke er responsiv med mobile enheder, kan det betyde at mange af dem som besøger din side fra mobilen, hurtigt klikker væk igen. De funktioner som fungerer når man besøger siden fra computeren, skal altså fungere lige så godt fra mobil og tablet. Som hjemmeside-ejer kan du spore hvor din trafik kommer fra, også  hvor meget der kommer fra henholdsvis computer, tablet og smartphone.