Hvordan man kan operere på poser under øjnene

Poser under øjnene er et stort problem for mange mennesker. Det overskydende fedt under huden kan få dig til at se træt og ældre ud, end du egentlig er. Men bare rolig, der findes en nem løsning! Det kaldes operation for poser under øjnene. Denne operation vil fjerne det overskydende fedt under dine øjne for at reducere deres udseende og få dem til at se mere ungdommelige ud. Alt dette samtidig med at du stadig bevarer et naturligt udseende, der ikke efterlader ar eller mærker i ansigtet!

Vask dit ansigt med et mildt rensemiddel

Hvis du har poser under øjnene, ved du, at det er vigtigt at have et rent ansigt. Du ønsker jo ikke, at makeuppen under dine øjne skal sætte sig fast under dine poser under øjnene og sprede dem til andre områder af dit ansigt. Ren hud betyder, at make up under øjnene skal gå bedre på og blive der længere. Korrekt hudpleje vil bevare elasticiteten under øjnene og reducere udseendet af poser under øjnene.

Påfør en øjencreme for at reducere hævelser og mørke rande

Der findes mange cremer til under øjnene på markedet, men kun én af dem har vist sig at reducere poser under øjnene. Ved at kombinere koffein og vitaminer under øjnene i et salveformat vil denne creme hjælpe dig med at slippe af med mørke rande under øjnene og reducere hævelser omkring dem. Det er derfor, den kaldes “instant age rewind” – fordi den vender udseendet af poser under øjnene!

Brug en concealer eller foundation til at dække områderne omkring øjnene

Hvis du har poser under øjnene, er det kun under dine øjne, der er synlige. Derfor er det vigtigt at bruge en concealer eller foundation under øjnene, så de ikke er synlige gennem makeup under øjnene. Brug en orange farvekorrektor til mørke rande under øjnene, og skriv med sort eyelinerblyant på områder, hvor huden ser tynd ud. Linjerne skal trækkes indad mod næseområdet – dette vil reducere udseendet af rynker omkring din mund!

Tilføj lidt farve til dine kinder for at få et mere naturligt look

Når makeuppen under øjnene er lagt korrekt, skal du have et naturligt look under øjnene. For at opnå dette kan du bruge lidt rødme under kindbenene for at give dit ansigt mere farve og reducere udseendet af poser under øjnene ved første øjekast! Du vil derefter have brug for mindre foundation eller concealer i ansigtet under påføringen, fordi det ikke vil være så synligt.

Er du bekymret for at få en operation under øjnene? Det skal du ikke være – operation for poser under øjnene er blevet udført i årevis uden komplikationer! Ved at kombinere alle disse teknikker sammen i et enkelt trin, vil du slippe af med de poser under øjnene en gang for alle!!!